ANAFCarduricontExecutari siliteexecutor judecatorescIntrebari si raspunsuriplatipoprirereclamatie bancaToateAm o indemnizatie de insotitor si banca mi-a poprit cardul. Este legal?Stimate domn, “Alocatiile de stat si indemnizatiile pentru copii, ajutoarele pentru ingrijirea… Read MoreAm o indemnizatie de insotitor si banca mi-a poprit cardul. Este legal?Vasile Coman18 February 20151 Comment
CarduricontIntrebari si raspunsuriplatiToatetransferuriBanca Transilvania refuza un transfer prin PayPal in contul meu, desi cardul este valabil. Procedeaza corect?Stimata doamna, Am luat legatura cu reprezentantii Bancii Transilvania, pe care i-am… Read MoreBanca Transilvania refuza un transfer prin PayPal in contul meu, desi cardul este valabil. Procedeaza corect?Vasile Coman17 February 20151 Comment
Executari siliteexecutor judecatorescIntrebari si raspunsuripoprireToateSe poate face opriri pe pensia de handicap si de insotitor?Stimate domn, Conform legii (codul civil), indemnizatiile cu destinatie speciala, stabilite potrivit… Read MoreSe poate face opriri pe pensia de handicap si de insotitor?Vasile Coman15 February 20151 Comment
BRDcredit ipotecarCrediteIntrebari si raspunsuriPrima CasaAm depus la BRD dosarul pentru Prima Casa dar n-am primit niciun raspus. Nu mi se pare in regulaStimata doamna, Am transmis oficialilor BRD solicitarea dumneavoastra, inca din data de… Read MoreAm depus la BRD dosarul pentru Prima Casa dar n-am primit niciun raspus. Nu mi se pare in regulaVasile Coman14 February 2015
contExecutari siliteexecutor judecatorescIntrebari si raspunsuripoprirereclamatie bancaToateDaca am o executare silita cu poprire pe salariu sunt blocate si conturile bancare?Cel mai probabil, da, conturile bancare ar putea fi blocate, la cererea… Read MoreDaca am o executare silita cu poprire pe salariu sunt blocate si conturile bancare?Vasile Coman9 February 2015
ANAFCarduricontExecutari siliteexecutor judecatorescIntrebari si raspunsuriplatipoprirerecuperare creanteToateDaca am poprire pe 1/3 din salariu, de ce nu pot folosi cardul si mi se iau si alti bani din cont?Stimata doamna, Conform legii, in cazul executorii silite prin poprirea salariului, legea… Read MoreDaca am poprire pe 1/3 din salariu, de ce nu pot folosi cardul si mi se iau si alti bani din cont?Vasile Coman2 February 2015
ANAFBRDcontExecutari siliteIntrebari si raspunsuripoprireToateCum poate ANAF sa-mi blocheze contul la banca BRD si la angajator prin poprire?Stimate domn, In procesul de executare silita, ANAF poate sa ceara bancii… Read MoreCum poate ANAF sa-mi blocheze contul la banca BRD si la angajator prin poprire?Vasile Coman30 January 20152 Comments
CEC BankcontIntrebari si raspunsuriToateCum pot sa inchid un cont la CEC Bank? Trebuie sa merg la sucursala unde l-am deschis?Stimate domn, Am transmis intrebarea dumneavoastra reprezentantilor CEC Bank, care ne-au raspuns… Read MoreCum pot sa inchid un cont la CEC Bank? Trebuie sa merg la sucursala unde l-am deschis?Vasile Coman29 January 20155 Comments
CrediteExecutari siliteexecutor judecatorescIntrebari si raspunsuriprocese bancirecuperare creanterestanteToateDaca dau in judecata firma de recuperare creante, aceasta poate merge mai departe cu executarea silita?Stimate domn, Daca dati in judecata firma de recuperare creante si obtineti… Read MoreDaca dau in judecata firma de recuperare creante, aceasta poate merge mai departe cu executarea silita?Vasile Coman24 January 2015
BRDcredit ipotecarCreditecredite pentru angajati in strainatateeuroIntrebari si raspunsuriToateUncategorizedDaca sunt angajat in Italia pot cere un credit la o banca din Romania?Stimate domn, Unele banci romanesti acorda credite si romanilor care lucreaza in… Read MoreDaca sunt angajat in Italia pot cere un credit la o banca din Romania?Vasile Coman13 January 2015