banciBRDcontInternet bankingIntrebari si raspunsurimobile bankingmy BRD NetmyBRD netparola internet bankingplatiToateDe luni bune nu mai pot accesa MyBRD Net, e o brambureala totala la BRD dupa schimbarea sistemului de acces la conturiStimata doamna, Pentru accesarea paginii de internet banking a BRD, denumita MyBRDnet,… Read MoreDe luni bune nu mai pot accesa MyBRD Net, e o brambureala totala la BRD dupa schimbarea sistemului de acces la conturiVasile Coman7 March 20153 Comments
ANAFbancicontCrediteExecutari siliteexecutor judecatorescIntrebari si raspunsuripoprireRaiffeisen Bankreclamatie bancarestanteToateRaiffeisen imi blocheaza contul, inainte de salariu, pentru ca asa vor ei. Nu inteleg cum e cu poprireaStimata doamna, Procedura de poprire a unui cont este luata de banca… Read MoreRaiffeisen imi blocheaza contul, inainte de salariu, pentru ca asa vor ei. Nu inteleg cum e cu poprireaVasile Coman5 March 201514 Comments
banciCrediteIntrebari si raspunsurireclamatie bancaToateUncategorizedVolksbankAm depus dosarul pentru un credit la Volksbank, dar nu s-a aprobat. Ce pot sa fac?Stimate domn, Nu puteti face nimic, banca are dreptul sa va refuze… Read MoreAm depus dosarul pentru un credit la Volksbank, dar nu s-a aprobat. Ce pot sa fac?Vasile Coman4 March 2015
ANPCbanciBRDclauze abuzivecontconversie credit valutacredit ipotecarCrediteExecutari siliteexecutor judecatorescgirant creditIntrebari si raspunsuripoprireprocese banciProtectia Consumatorilorrambursare anticipatareclamatie bancaToateBRD ne executa silit, atat pe mine cat si pe girantul creditului, dupa conversia din euro in lei. Ce e de facut?Stimate domn, In primul rand, trebuie sa clarificati problema acelui cont in… Read MoreBRD ne executa silit, atat pe mine cat si pe girantul creditului, dupa conversia din euro in lei. Ce e de facut?Vasile Coman3 March 2015
ANPCbancicontIntrebari si raspunsuriToatetransferuriAm facut un transfer din Raiffeisen catre Lloyds UK din contul de Ron in contul de lire, dar au trecut doua saptamani si transferul nu s-a facut!Stimata doamna, Am contactat oficialii Raiffeisen, in urma cu 2 saptamani, dar… Read MoreAm facut un transfer din Raiffeisen catre Lloyds UK din contul de Ron in contul de lire, dar au trecut doua saptamani si transferul nu s-a facut!Vasile Coman26 February 2015
banciCarduricomisioane carduricurs de schimb valutarINGIntrebari si raspunsuriMasterCardplatiToatetransferuriCare este cursul de schimb aplicat la o plata pe internet in euro cu un card MasterCard in lei emis de ING? Exista si comision de conversie valutara?Stiate domn, In cazul platilor in alta valuta cu un card in… Read MoreCare este cursul de schimb aplicat la o plata pe internet in euro cu un card MasterCard in lei emis de ING? Exista si comision de conversie valutara?Vasile Coman25 February 2015
banciIntrebari si raspunsuriToateBanca spaniola Santander are sucursala in Romania?Din pacate, banca Santander, una dintre cele mai mari din Europa, nu… Read MoreBanca spaniola Santander are sucursala in Romania?Vasile Coman25 February 201525 Comments
ANPCBRDclauze abuziveCrediteEOS KSIExecutari siliteexecutor judecatorescIntrebari si raspunsurireclamatie bancaCreditul de la BRD prin rata Domo a ajuns la executor judecatoresc si firma de recuperare EOS KSI. E normal sa ma oblige sa platesc 5.100 de lei in 5 zile, desi datoria era de 1.500 lei?Stimate domn, In primul rand, trebuie sa stiti ca e normal ca,… Read MoreCreditul de la BRD prin rata Domo a ajuns la executor judecatoresc si firma de recuperare EOS KSI. E normal sa ma oblige sa platesc 5.100 de lei in 5 zile, desi datoria era de 1.500 lei?Vasile Coman24 February 2015
clauze abuziveCrediteextras de contIntrebari si raspunsuriplatireclamatie bancarestanteToateLa ce autoritate putem reclama ERB RETAIL SERVICE IFN SA pentru un credit la care nu scade soldul desi am platit lunar?Stimata doamna, Inainte de a va adresa unei autoritati (Protectia Consumatorilor, instanta… Read MoreLa ce autoritate putem reclama ERB RETAIL SERVICE IFN SA pentru un credit la care nu scade soldul desi am platit lunar?Vasile Coman23 February 20152 Comments
Intrebari si raspunsurimonedeplatiToateNu mi-au primit la Auchan monedele de 5 bani pentru ca aveau urme de rugina. Ce pot face cu banii?Stimata doamna, Magazinul era obligat sa va primeasca monedele, chiar daca acestea… Read MoreNu mi-au primit la Auchan monedele de 5 bani pentru ca aveau urme de rugina. Ce pot face cu banii?Vasile Coman20 February 2015