Physical Address
Physical Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Stimata doamna,
Intr-adevar, mai multi cititori ne-au sesizat ca au fost victimele acestei inselatorii cu cryptomonede, prin falsa platforma de investitii Newton Management.
Cazuri de frauda cu investitii in criptomonede prin Newton Management am primit la Bancherul.ro si Intreababanca.ro.
Din pacate, asa cum spuneti si dumneavoastra, autoritatile responsabile din Romania fac prea putin pentru depistarea escrocilor care fac aceste inselatorii, in vederea recuperarii banilor pierduti, dupa cum am semnalat in acest articol din Bancherul.ro.
Normal ar fi ca aceste fraude online cu investitii sa fie anchetate de Politie la nivel central, de catre un departament specializat in astfel de cazuri speciale, nu la nivel judetean sau chiar local, dupa cum spuneti dumneavoastra, si dupa cum ni s-au plans si alti cititori.
De altfel, la nivelul IGPR (Inspectoratul General al Politiei Romane) exista o structura de combatere a criminalitatii informatice si acolo ar trebui sa ajunga si cazul dumneavoastra.
De aceea, sfatul meu este sa faceti o plangere (petitie) la Politie, online, pe site-ul Politiei Romane, la acest link, si sa reveniti cu raspunsul primit, pentru a va ajuta sa rezolvati problema cu inselatoria cu criptomonede.
Cu stima,
Vasile Pop Coman