Raiffeisen Bank imi opreste tot salariul pentru o restanta la credit. Ce pot sa fac?
ICredit m-a raportat la Biroul de Credit, desi i-am anuntat ca am o problema si nu pot plati la timp. E legal?
Raiffeisen Bank este reclamata de clienti ca nu vrea sa le inchida conturile prin telefon sau online, ci doar printr-o cerere scrisa, intr-o sucursala
Cum pot sa deschid repede un cont bancar, fara sa merg la banca?
Cum pot fi sters de la Biroul de Credit de catre Cetelem?
Cadoul BRD pentru copii, de 1 iunie: le blocheaza alocatiile pe card
Firma mea are o problema cu o plata facuta prin banca: cum o pot rezolva fara sa apelez la instanta de judecata?
BRD mi-a blocat alocatia copilului pe card si nu vrea sa mi-o dea. Ce pot sa fac?
Capcanele Revolut: ascunde cursul valutar
Cum pot afla daca sunt in Baza de date la credite?
Clauze abuzive la Raiffeisen? Cardurile de cumparaturi nu mai pot fi folosite, iar optiunile rate fara dobanda si perioada de gratie nu se mai aplica, daca se amana ratele, conform OUG 37/2020
CSALB primeste un numar record de cereri pentru negocieri cu bancile si IFN-urile
A cazut iar sistemul informatic al ING Bank: Home Bank, aplicatia de mobile banking, nu functioneaza

Unicredit m-a raportat la Biroul de Credit fara sa ma anunte, iar acum nu vrea sa ma stearga. Ce pot sa fac?
Casa ipotecata la o banca poate fi scoasa la vanzare de alta banca, prin executare silita?
Pot face un împrumut dacă nu am salariul pe card?
Amanarea ratelor la credite poate fi doar un paliativ pentru criza COVID-19: bancile si clientii lor trebuie sa se pregateasca pentru ce se va intampla ulterior

Cum procedez daca nu am primit raspuns la cererea de amanare a ratei, iar banca mi-a blocat cardul?
BCR nu mi-a aprobat amanarea creditului pentru ca depasesc limita de varsta de 70 de ani. Ce pot sa fac?
Stimate domn, OUG 37/2020 spune asa: “Pentru debitorii persoane fizice pentru care prelungirea maturității creditelor depășește limita de vârstă prevăzută prin reglementările creditorilor de acordare a creditelor, creditorii procedează la restructurarea creditelor cu încadrarea în limita de vârstă”. Asta inseamna…